Golgota LogoKeresztény Gyülekezet 

Golgota Logofacebook icon

facebook icon

Rólunk

ampe family

Köszi, hogy szétnéztél az oldalon! Ha többet akarsz tudni a keresztény hitről vagy már régóta hiszel Krisztusban vagy valahol a kettő között a soproni Golgota itt van

Bátorítunk, hogy gyere el a közösségünkbe és nézd meg milyenek vagyunk. Azért imádkozunk, hogy amikor belépsz a gyülekezet ajtaján üdvözölve és szeretve érezd magad Krisztus teste által és a mi szerető megváltónk Jézus Krisztus által. Azért imádkozunk, hogy megtapasztalhass egy valódi, igaz dicsőítést és tanítást a Bibliából, ami alkalmazható az életben is. Kérlek gyere ahogy vagy és tapasztald meg, hogy milyen jó a mi Istenünk!

 

 

Pásztor és családja

Jeremy Ampe pásztor eredetileg Dél-Kaliforniából jött és 1999-ben költözött Kaposvárra, Magyarországra és ott 7,5 évet volt misszionáriusként. 1999-ben Jeremy találkozott Izabellával és 2001-ben házasodtak össze Kaposváron. Két gyerekük van: Ezékiel és Jedediah. 2011-ben az Úr elhívta Jeremyt Sopronba, Magyarországra, hogy az ottani gyülekezet pásztora legyen. Jeremy arra vágyik, hogy lássa Istent, ahogy hatalmas munkát végez a soproni emberek életében. Azért imádkozik, hogy azok akik elveszettek megismerjék Krisztust mint az ő személyes Urukat és Megváltójukat.

Sörnyei Gábor

Mivel Jeremy nem magyar ezért Sörnyei Gábor az aki lefordítja a bibliaórákat angolról magyarra. Gábor más egyéb gyülekezeti dolgokat is kezel.